MOSOLYGÓS NAPOCSKA

kézzel festett üvegóra
Filler Ildikó alkotása

MOSOLYGÓS NAPOCSKA kézzel festett üvegóra

Gyermekszobába, vidám helyekre, hogy  a napocska mindig süssön nekünk.

Minimális licit: van

Legnagyobb licit: nincs

Alkotó: Filler Ildikó üvegvarázsló

LICITÁLOK

MOSOLYGÓS NAPOCSKA ÜVEGÓRA

Árnyas fasor keretezi a sétáló utcát, ahol legközelebb megpillantottam a kis Trudit édesanyjával és édesapjával kézen fogja bandukolni. 

Nemcsak a családi összetartozás miatt fogták a szőke copfos kezecskéit, hanem azért is, mert fejecskéje körbe-körbe járt. Többet tekintett az égboltra, mint a lábai elé. 

Trudi csilingelő hangja most is messzire hallatszott. Természetes mosolyt varázsolt a környezetében lévő emberek arcára, ahogy ecsetelte rendkívül magabiztosan:
– De, igen. Én tudom, hogy a napnak is van napszemüvege. Biztosan jó sötét, mint a tiéd, apu. – hangzott a határozott kijelentés.
A szülők kicsit lassítottak, de nem álltak meg. Összenéztek, és összekacsintottak.
– Trudi, ennyire biztos vagy benne, hogy a napocskának ott fent a fejünk felett napszemüvegre van szüksége?
– Hát, persze, anyu. Nagyon erősen tűz. – jött a gyors válasz. – Nézd, érzem a karomon, nézd, milyen meleg, ahol süti a napocska. Az óvónéni azt mondta, hogy amikor erősen tűz a nap, ezt nem igazán értettem, mit jelent, hogy tűz a nap, de aztán elmesélte, hogy ezt onnan tudjuk, hogy érezzük a bőrünkön, akkor fontos, hogy a szemünket is védjük.
– Mást is mondott még az óvónéni, Trudi?
– Igen, anyu. Azt mondta, hogy azoknak a gyerekeknek, akiknek világos a szemük, mint az enyém, a tiéd és az apáé, különösen fontos, hogy legyen napszemüvege.
– Értem, kicsim. És, hol van most a te napszemüveged?
Trudi megérinte az arcocskáját, nagyra nyitotta a szemeit, és hirtelen megállt.
– Hű, anyu! Tényleg, nincs rajtam napszemüveg. – ijedt hangon folytatta. – Akkor most valami baja lesz a szememnek?
Anyukája és apukája is leguggolt a kislány elé. Magukhoz ölelték és megnyugtatták:
– Nem, Trudi, nem lesz semmi baja a szemednek. Vigyázunk rá. Most csak otthon maradt a napszemüveged. Az előszobában láttam, mielőtt elindultunk.
Apukája folytatta:
– Látod, most rajtam és anyun sincs napszemüveg. Most egy kicsit ezek nélkül sétálunk, jó?
Trudi bólintott, és amikor a szülők felálltak,  apró szökkenésekkel indult tovább egy dalocskát dúdolva:
– Süss fel nap,
Fényes nap,
Kertek alatt a ludaim
megfagynak.

LEÍRÁS:

– Mérete: 20×20 cm
– Lecsiszolt szélű, 3 mm-es savmaratott üveglap.
UTS német óraszerkezet 365 napos cseregaranciával.
– Aranyszínű óramutatók és fehér másodpercmutató.
– Színek: narancssárgával megbolondított napsárga égszínkék háttérrel és arany kontúrral.
– Ideális előszobába, nappali, de legfőképpen egy gyerekszobába.
– 
Csomagolása: speciális óradoboz (bónusz ajándék).
– Törésmentes átvétel érdekében személyes vagy egyedi megoldású kiszállítás. Filler garancia: esetleges szállítás közbeni sérülés esetén költségmentes újraelkészítés.

 

A licitálás menete, szabályai

A licittárgyaknak minimális ára van, amely titkos.
Egy személy több alkalommal is licitálhat a licit-időszak alatt. Tehát fölé lehet licitálni a korábbi összegnek és a többi licitáló által megadott összegnek is. A licit leadása után visszajelző mail érkezik arról, hogy sikeres volt-e a licit.

A sikeres licit azt jelenti, hogy a licitáló elérte a minimális árat. A sikeres licitálók naponta kapnak értesítést a licit-időszakon belül arról, hogyan áll a licit, mi a legmagasabb ajánlott összeg. Ha pont egyezik az aktuális licit a legmagasabb ajánlott összeggel, akkor levelet küldünk, hogy erre az összegre már van érvényes licit, ekkor 1 euróval magasabb árat kérünk.

Lehetőség van tájékoztatást kérni arról, milyen egyéb licitek indulnak. A licit időszak zárásakor az egyetlen személynek, aki a legmagasabb összeget ajánlotta, kimegy az értesítés, hogy megnyerte a licitet. Ez azt is jelenti, hogy a licitálás fizetési kötelezettséggel jár az ő számára, amelyet az űrlapon elfogadott. Ha ő mégsem él a lehetőséggel 72 órán belül, akkor a sorban utána következő licitálónak felajánljuk a licittárgyat, a nem reagáló licitáló pedig többször az oldalon nem licitálhat.

A licitálók adhatnak le egyedi megrendelést is egyéni elképzeléseik alapján, liciten kívül. Ezt az igényt, illetve érdeklődést az űrlapon jelezni kell (pipával), ekkor az alkotó felveszi a kapcsolatot a megrendelővel.

Lehetőség van arra, hogy jutalék fejében reklámozza a licit-tárgyat ismerősei körében egy olyan személy, aki regisztrált a licitre, ezt is az űrlapon kell jelezni. Ilyenkor külön megállapodást kötünk.
Arra is van lehetőség, hogy a honlapunkra egy licitálható saját terméket feltegyen egy partner személy. Arra kérünk, ha ilyen igényed van, azt jelezd a ….. mailcímen.

Köszönettel az alkotók és a licit-gazdák Sok jó árverést kívánunk!


Star Business Club - licitálós oldal