LILIOMSZÁL

kézzel festett üvegóra
Filler Ildikó alkotása

LILIOMSZÁL kézzel festett üvegóra

Különleges falióra – csodás mesével, A liliomszál Miyakó ölébe hullott. Megtépázta az Okinaván tomboló viharos szél, de kitépni nem tudta a hercegnő hajkoronájából….

Minimális licit: van

Legnagyobb licit: nincs

Alkotó: Filler Ildikó üvegvarázsló

LICITÁLOK

LILIOMSZÁL ÜVEGÓRA

A liliomszál Miyakó ölébe hullott. Megtépázta az Okinaván tomboló viharos szél, de kitépni nem tudta a hercegnő hajkoronájából.
A Jade Palota ékessége tágra nyílt szemmel ült Natsuko, a japán kalózkapitány szolgálólányának matracán, és a kajüt egyetlen díszét, az álomfogót bámulta.  Gyermeki lelke visszaszállt a szigetre, emlékezett.

Látta, ahogy aznap reggel felkelt az aranyló nap. A hajnal vöröses, narancsszínbe hajló fényei most is ébren találták. Már érezni lehetett a levegőben a közelgő tájfun okozta feszültséget, de a palota még csendes volt.

Inari, a szamurájok vezetője kopogtatott be az ajtaján. Ő volt a legfőbb testőre, és saját leányaként szerette Miyakót. Szokásos ellenőrző körútját járta, amikor észrevette, hogy a hercegnő már ébren van. Első a kötelesség, így előbb eleget tett feladatának, de tett egy rövid kitérőt is a palota kertjébe. Amikor benyitott a hercegnő lakosztályába, egy életteli, harmatos liliomvirágot nyújott át fejethajtva a fiatal lánynak. A virág még friss volt, így Miyakó ösztönösen az orrocskájához emelte, és beszívta bódító illatát. 

Mindössze egy mosollyal és egy fejbiccentéssel köszönte meg Inari figyelmességét, ahogy illett, majd visszalépdelt az ablakához.  Inari ösztönösen visszahúzódott, felöltötte szokásos komor ábrazatát, és a szamurájok lakhelye felé indult. 

Miyakó finoman a hajába tűzte a virágot, és szülei köszöntésére indult, hogy aztán a tanulószobában fogadja aznapi oktatóit. Észre sem vette, hogy a liliom a hajában maradt, és finom illatcseppeket hagyott maga után, amerre járt. 

A szigetre lecsapó tájfun azonban megváltoztatta a szokásos napirendet. A hercegnő is olyat tett, amit eddig még sosem, megpecsételve ezzel sorsát. Amikor egy váratlan pillanatban kisurrant az ablakon, hogy megkeresse a játszadozó gyerekeket, eszébe sem jutott, hogy ezzel a döntésével az egész élete meg fog változni.

Most pedig egy kalózhajó picike kabinjában üldögélt. Natsuko épp egy csésze teát nyújtott neki, kiszakítva ezzel a lányt az emlékeiből. Eközben a liliomvirág sebzetten, legnagyobb szirmát elveszítve hevert a Jáde hercegnő ruháján. Illata rég elszállt, színe megfakult.

LEÍRÁS:

– Mérete: 30×30 cm
– Lecsiszolt szélű, 4 mm-es savmaratott üveglap.
– UTS német óraszerkezet 365 napos cseregaranciával.
– Fehér óramutatók.
– Színek: 3 D kontúrral megrajzolt rózsaszínben pompázó liliomszál, fehér-szürke-barna erdei környezetben.
– Jól mutat bármely színes falon, akár hálószobában, akár a nappaliban.
– Csomagolása: speciális óradoboz (bónusz ajándék).
– Törésmentes átvétel érdekében személyes vagy egyedi megoldású kiszállítás. Filler garancia: esetleges szállítás közbeni sérülés esetén költségmentes újraelkészítés.

A licitálás menete, szabályai

A licittárgyaknak minimális ára van, amely titkos.
Egy személy több alkalommal is licitálhat a licit-időszak alatt. Tehát fölé lehet licitálni a korábbi összegnek és a többi licitáló által megadott összegnek is. A licit leadása után visszajelző mail érkezik arról, hogy sikeres volt-e a licit.

A sikeres licit azt jelenti, hogy a licitáló elérte a minimális árat. A sikeres licitálók naponta kapnak értesítést a licit-időszakon belül arról, hogyan áll a licit, mi a legmagasabb ajánlott összeg. Ha pont egyezik az aktuális licit a legmagasabb ajánlott összeggel, akkor levelet küldünk, hogy erre az összegre már van érvényes licit, ekkor 1 euróval magasabb árat kérünk.

Lehetőség van tájékoztatást kérni arról, milyen egyéb licitek indulnak. A licit időszak zárásakor az egyetlen személynek, aki a legmagasabb összeget ajánlotta, kimegy az értesítés, hogy megnyerte a licitet. Ez azt is jelenti, hogy a licitálás fizetési kötelezettséggel jár az ő számára, amelyet az űrlapon elfogadott. Ha ő mégsem él a lehetőséggel 72 órán belül, akkor a sorban utána következő licitálónak felajánljuk a licittárgyat, a nem reagáló licitáló pedig többször az oldalon nem licitálhat.

A licitálók adhatnak le egyedi megrendelést is egyéni elképzeléseik alapján, liciten kívül. Ezt az igényt, illetve érdeklődést az űrlapon jelezni kell (pipával), ekkor az alkotó felveszi a kapcsolatot a megrendelővel.

Lehetőség van arra, hogy jutalék fejében reklámozza a licit-tárgyat ismerősei körében egy olyan személy, aki regisztrált a licitre, ezt is az űrlapon kell jelezni. Ilyenkor külön megállapodást kötünk.
Arra is van lehetőség, hogy a honlapunkra egy licitálható saját terméket feltegyen egy partner személy. Arra kérünk, ha ilyen igényed van, azt jelezd a ….. mailcímen.

Köszönettel az alkotók és a licit-gazdák Sok jó árverést kívánunk!


Star Business Club - licitálós oldal