ONLINE AUKCIÓS OLDAL

A licitálás menete, szabályai

A licittárgyaknak minimális ára van, amely titkos.
Egy személy több alkalommal is licitálhat a licit-időszak alatt. Tehát fölé lehet licitálni a korábbi összegnek és a többi licitáló által megadott összegnek is. A licit leadása után visszajelző mail érkezik arról, hogy sikeres volt-e a licit.

A sikeres licit azt jelenti, hogy a licitáló elérte a minimális árat. A sikeres licitálók naponta kapnak értesítést a licit-időszakon belül arról, hogyan áll a licit, mi a legmagasabb ajánlott összeg. Ha pont egyezik az aktuális licit a legmagasabb ajánlott összeggel, akkor levelet küldünk, hogy erre az összegre már van érvényes licit, ekkor 1 euróval magasabb árat kérünk.

Lehetőség van tájékoztatást kérni arról, milyen egyéb licitek indulnak. A licit időszak zárásakor az egyetlen személynek, aki a legmagasabb összeget ajánlotta, kimegy az értesítés, hogy megnyerte a licitet. Ez azt is jelenti, hogy a licitálás fizetési kötelezettséggel jár az ő számára, amelyet az űrlapon elfogadott. Ha ő mégsem él a lehetőséggel 72 órán belül, akkor a sorban utána következő licitálónak felajánljuk a licittárgyat, a nem reagáló licitáló pedig többször az oldalon nem licitálhat.

A licitálók adhatnak le egyedi megrendelést is egyéni elképzeléseik alapján, liciten kívül. Ezt az igényt, illetve érdeklődést az űrlapon jelezni kell (pipával), ekkor az alkotó felveszi a kapcsolatot a megrendelővel.

Lehetőség van arra, hogy jutalék fejében reklámozza a licit-tárgyat ismerősei körében egy olyan személy, aki regisztrált a licitre, ezt is az űrlapon kell jelezni. Ilyenkor külön megállapodást kötünk.
Arra is van lehetőség, hogy a honlapunkra egy licitálható saját terméket feltegyen egy partner személy. Arra kérünk, ha ilyen igényed van, azt jelezd a ….. mailcímen.

Köszönettel az alkotók és a licit-gazdák Sok jó árverést kívánunk!

Star Business Club - Különleges aukciós oldal, különleges Embereknek.

Star Business Club aukciós oldal